ANR

ANR, tidligere kendt som Aalborg Nærradio og Alle Nordjyders Radio, er mere end bare en radiostation – det er en del af Nordjyllands DNA. Med studier og kontorer i hjertet af Aalborg Øst har ANR været en trofast følgesvend for nordjyderne siden 1983.

Et blik på historien: Fra Farlig Fredag til Morgenkøterne

ANR har en historie, der spænder årtier. Fra de berygtede satireindslag i Farlig Fredag-redaktionen i 90'erne til de ikoniske morgenshows med Niels Skovmand og Tom Bue, har ANR formet nordjydernes radiolandskab.

Lytterens valg: ANR's udsøgte programflora

ANR tilbyder et bredt udvalg af programmer, der passer til enhver smag og lejlighed:

Morgenkøterne: Start dagen med et smil og masser af god musik sammen med Anders Wortmann og Matilde Alexandra.

Snack: ANR's musikmagasin, der ledsager dig gennem dagen med vært Claus Høyer.
Hitstream: Dit weekendfix af de seneste hits, hver lørdag og søndag på ANR.

Fra Hit FM til ANR: En rejse gennem radiolandskabet

Tidligere en del af samarbejdet med Radio Viborg Hit FM og Midtjylland Hit FM, har ANR været en central spiller på den nordjyske radioscene. Efter opløsningen af samarbejdet fortsætter ANR med at være en stærk stemme for nordjyderne.

Popaganda: Lytternes Top 20 hitliste

I årene 2004-2008 var ANR vært for Popaganda, en lytterbestemt top 20 liste, der gav lytterne mulighed for at forme radioprogrammerne.

ANR er mere end bare en radiostation – det er et vindue til Nordjyllands sjæl. Så lad ANR være din guide gennem dagen, uanset om du er på vej til arbejde, slapper af derhjemme eller på farten i det smukke nord.

Andre artikler