Om mereRadio

Dansk radio samlet ét sted

mereRadio samler dansk radio i én tjeneste

Tjenesten er tilgængelig på dette websted, men også som mobil- og tablet-apps til iOS og Android. mereRadio indeholder alle de danske kanaler i en og samme brugergrænseflade.

mereRadio har distributionsaftaler med alle radiostationer og kan derfor tilbyde en bedre brugeroplevelse, hvor radioindholdet er i fokus. Nogle af radiostationerne tilbyder også deres programmer on demand (podcasts) via mereRadio.

mereRadio drives af Radioplayer Danmark F.M.B.A., som ejes af de danske radiokanaler. Tjenesten er en del af Radioplayer Worldwide.

Læs om mereRadios privatlivspolitik.

Distribution via mereRadio

En radiostation i mereRadio skal have mindst en sendetilladelse for at tilmelde sig mereRadio. Baggrunden er, at det er nødvendigt for at sikre at de radiostationer, der optages i mereRadio-samarbejdet overholder de nødvendige regler vedr. fx copyright, markedsføringslov, sponsorering mv. mereRadio er en meget lille organisation, der ikke i øjeblikket kan påtage sig opgaven med at sikre og rådgive rene netradioer efter de gældende regler.

Radioplayer Denmark er i forhandlinger med interesseorganisationer for lokale ikke-kommercielle radiostationer med det formål at tilbyde deltagelse i mereRadio. Der udarbejdes også et tilbud til lokale radiostationer, der ikke er organiseret.

Hvis du har brug for yderligere information, kan du kontakte os her.

RPD