Privatlivspolitik

Vores brugeres persondatabeskyttelse er vigtig for os. Vi sælger eller videregiver aldrig brugerdata til tredjepart. Nedenstående retningslinjer giver derfor en oversigt over, hvilke typer personoplysninger, som indsamles af mereRadio.dk, og hvordan oplysningerne anvendes. 

For at kunne give brugerne den bedste radiooplevelse har mereRadio behov for at kende nogle detaljer om dig, og hvordan du lytter til radio.

- Vi registrerer de kanaler, som der er blevet lyttet til på enheden, herunder kanaler du har valgt som favoritter. Vi gør dette for at kunne tilbyde mereRadios hovedfunktioner og give dig de bedste anbefalinger. 

- mereRadio benytter din IP-adresse til at se din enhedsplacering. Det giver de bedste forudsætninger for anbefalinger og søgeresultater i form af kanaler, der er relevante for netop dig.

- Vi måler, hvor længe du lytter til kanaler ved at oprette en identifikator, som lagres i en informationsenhed. Vi gør dette for at forstå, hvordan folk benytter mereRadio. Vi kan dele disse aggregerede og anonymiserede data med andre radiosendere for at hjælpe dem med at blive bedre.

- mereRadio kan i enkelte sammenhænge også indsamle og behandle personoplysninger i form af navn, telefonnummer og mailadresse ved deltagelse i konkurrencer og afstemninger. Det sker ved frivillig registrering. Alle oplysningerne bliver automatisk slettet, når konkurrencen/afstemningen er afsluttet.

Det er kun os, der har adgang til oplysningerne. Vi sælger eller videregiver aldrig brugerdata til tredjepart. 

Cookies
Vi benytter data, som er lagret i cookies, til at give et overblik over, hvad du har lyttet til, og hvilke kanaler du har som favoritter. Vi benytter også din IP-adresse til at se din enhedsplacering. Disse data hjælper os ligeledes med at kunne tilbyde dig hovedfunktionerne i mereRadio-tjenesten og dermed at kunne give dig de bedste anbefalinger. Det hjælper os også med at forstå radiolyttemønstre, så vi og vores partnerkanaler ligeledes kan forbedre din radiooplevelse. Se vores retningslinjer for persondatabeskyttelse for mere information.

Spørgsmål og kommentarer 
Hvis du har brug for yderligere information eller har spørgsmål til vores retningslinjer om persondatabeskyttelse, bedes du tage kontakt til admin@mereradio.dk.