mereRadio til Apple Watch

mereRadio som Apple Watch “stand-alone” app

Nu kan du tage dine favoritkanaler og -podcasts med på løbetur eller i andre situationer, hvor du ønsker at lade mobilen blive hjemme.

Med den nye mereRadio app til Apple Watch behøver du ikke din iPhone. Den fungerer som stand-alone og streamer dine kanaler og podcasts via urets eget eSim-kort. I mereRadio til Watch-appen finder du alle de mest brugte funktioner, som du også finder i den sædvanlige app. Du kan bl.a. let finde de kanaler, du sidst lyttede til i en alfabetisk liste over danske kanaler og lagre dine favoritter.
 

Apple Watch

Vær opmærksom på, at dette er en ny app, som du skal installere på dit ur. Linket til appen i App Store finder du her. Hvis du har mobilversionen af mereRadio Danmark-appen, har du allerede en ”companion”-app, som du kan bruge til at kontrollere mobilappen, men med denne nye app, behøver du ikke at have din mobil med dig.

På Apple Watch kan det være lidt forvirrende med to mereRadio apps, og derfor har vi givet dem to forskellige logoer/ikoner. Versionen, som kontrollerer din mobilapp har et hvidt R på rød baggrund, mens den nye app, som ikke er afhængig af mobilen, har et rødt R på hvid baggrund.
 

Apple Watch icons