Danske radiostationer direkte i ørerne med Apple Watch

mereRadio lancerer Apple Watch ”standalone-app”

Nu kan du tage dine yndlingsradiostationer og podcasts med dig på løbeturen eller i andre situationer, hvor du gerne vil lade mobilen blive derhjemme. Med den nye mereRadio app til Apple Watch behøver du ikke at have din iPhone med dig. Appen fungerer uden telefon og streamer dine radiostationer eller podcasts gennem urets eget eSim-kort. I mereRadio til Watch-appen finder du alle de mest anvendte funktioner, som du kender fra den almindelige app. Du kan søge efter alle danske radiostationer i en A til Å-liste, nemt genfinde det seneste indhold, du har lyttet til, og selvfølgelig også gemme dine personlige favoritter.

Apple Watch mereRadio

Vær opmærksom på, at dette er en ny, selvstændig app, som du skal installere på dit ur. Linket til appen i App Store finder du lige her. Hvis du allerede har mobilversionen af mereRadio-appen, har du en ”companion-app”, som du kan bruge til at kontrollere mobilappen, men med den nye app behøver du altså ikke at have mobilen med dig.

På Apple Watch kan det være lidt forvirrende med to mereRadio apps, derfor kan det være smart at slå companion-appen fra via Apple Watch-appen på din mobil, før du downloader den nye standalone-app. Hvis ikke du gør det, vil du få begge apps og to mereRadio-ikoner på dit Watch. Vælger du at bruge begge apps, kan det være smart at sørge for, at de ligger forskellige steder på dit Watch, så du ikke forveksler dem.

Andre artikler