DR P5

DR P5 er ikke bare en radiostation, det er et lydspor til erindring, en rejse gennem tidens klassikere og nutidens skjulte perler. Med et dedikeret fokus på det modne publikum over 60 år, formår DR P5 at skabe et unikt univers af velkendte toner og nye favoritter.

Programmernes mangfoldighed

Fra den livlige stemning i "Brunch på P5" til nostalgiske øjeblikke på "Dansktoppen", DR P5 tilbyder et programudvalg, der afspejler livets forskellige facetter. Der er noget for enhver smag og stemning på denne radiostation.

En rejse gennem musikken

Nyd en tur gennem musikhistorien med programmer som "Eldorado" og "Hit på Hit", hvor klassiske hits møder moderne hits. Dyk ned i historierne bag sangene på "Singlepladen" eller vågn op til morgensolen med "P5 Morgen". Uanset tidspunktet på dagen er der altid en lydoplevelse, der venter på DR P5.

Et fællesskab af lyttere

Med programmer som "Det Gode Selskab" og "Hotellet" inviteres lyttere til at dele oplevelser, historier og musikglæde. DR P5 er mere end bare en radiostation - det er et fællesskab af lyttere, der elsker og værdsætter god musik og godt selskab.

Tag plads i lyttekredsen

Uanset om du er en trofast lytter eller bare leder efter noget nyt at lytte til, så tag plads i lyttekredsen på DR P5. Lad dig fortrylle af musikkens magi og del dine oplevelser med andre lyttere. Velkommen til en verden af lyd, velkommen til DR P5.

Andre artikler