Nova

På NOVA er der altid gang i den, og det er ikke uden grund. Bag denne energifyldte radiostation står Bauer Media Danmark, en del af den internationale Bauer Media Group. Startet tilbage i 2008 har NOVA udviklet sig til en af Danmarks førende kommercielle radiostationer.

Historie bag frekvenserne

NOVA blev født ud af en tid, hvor radiolytning var i forandring. SBS Broadcasting så potentialet og erstattede deres tidligere station, Radio City, med NOVA på en række frekvenser. Det var starten på en rejse, der ville bringe NOVA ud til et bredere publikum.

Musik og mangfoldighed

Popmusik er kernen i NOVA's playliste, men de er ikke bange for at udforske nye genrer, når deres lyttere er klar til det. Fra de nyeste hits til de gamle klassikere, NOVA holder dig opdateret og i godt humør hele dagen.

Morgenshowet: Go'Nova

Og hvad med morgenen? NOVA har dig dækket ind med deres morgenshow, Go'Nova. Fra kl. 6-9 kan du starte dagen med et smil og masser af god musik. Her blander satire, journalistik, konkurrencer og lytterindslag sig til en perfekt morgencocktail, der får dig klar til dagen.

Prisvindende radio

NOVA er ikke kun elsket af lytterne, men også af branchen. Deres program "Go Nova" har vundet den prestigefyldte Gyldne Mikrofon ikke én, ikke to, men hele tre gange! Det er et bevis på deres vedvarende engagement og talent.

Så hvis du er på udkig efter et soundtrack til din morgenkaffe eller bare brug for lidt ekstra energi i løbet af dagen, så sørg for at stemme ind på NOVA - din partner i god musik og godt humør!

Andre artikler