PopFM

Velkommen til PopFM, hvor hver melodi er et skridt tilbage i tiden, og hver takt vækker minder. Dyk ned i et hav af lyde fra 60'erne, 70'erne, 80'erne og 90'erne og genoplev de gyldne øjeblikke i musikhistorien.

Baggrund

PopFM er ikke blot en radiostation; det er en levende fortælling om dansk radiokultur. Grundlagt af FM6 A/S, et samarbejde mellem Berlingske Media og Bauer Media Danmark, er PopFM stolte indehavere af sendetilladelser i Københavnsområdet, Randers, samt på DAB og netradio. En rejse, der begyndte i 1999, blev afbrudt, men genopstod triumferende den 29. januar 2010 som en internetbaseret radiostation, kun for at genopstå på FM den 20. september 2010.

Musikprofil

Med fokus på musik fra fire årtier og enkle værtbaserede programmer har PopFM skabt et unikt rum for musikformidling. Fra glitrende diskorytmer til ikoniske rockriffs, kurateres hver eneste melodi omhyggeligt for at skabe en uforglemmelig lytteoplevelse.

Fortryllende toner

Træd ind i en verden af lyd, hvor hvert nummer fortæller en historie. PopFM er mere end bare en radiostation; det er en portal til fortiden, en tidslomme af musikalske minder og en påmindelse om, hvorfor musik er tidløs. Lyt med, og lad dig forføre af tonernes magi.

Andre artikler