Radio 100

På jagt efter den perfekte radiostation, der kan følge dig gennem dine hverdagsmorgener og til dine aftenafslutninger? Så lad os introducere dig til Radio 100, en af Københavns mest ikoniske radiostationer.

Historien bag

Radio 100, tidligere kendt som Radio 100FM, har været en fast del af Københavns radiolandskab siden 2003. Ejerskabet har ændret sig gennem årene, men kernen i stationen er forblevet den samme. Den er nu en del af Bauer Media Danmark, som overtog den fra SBS Radio i 2015.

Et skiftende landskab

Med en historie, der strækker sig fra Rådhuspladsen til Mileparken i Skovlunde, har Radio 100 oplevet både højder og udfordringer. Fra at være pionerer på FM6-frekvensen med deres markante morgenprogram "Morgenhyrderne" til at genopstå efter økonomiske udfordringer, har Radio 100 bevaret sin plads i Københavns hjerter.

En ny æra

I 2011 gennemgik Radio 100 en relancering, der markerede en ny æra for stationen. Med et nyt navn og fornyet energi fortsætter Radio 100 med at være en af de førende radiostationer i København.

Tune ind

Uanset om du er på udkig efter din daglige dosis af morgenhumør eller bare vil have god musik hele dagen, så er Radio 100 din perfekte radiokammerat.

Så skru op for lyden og lad Radio 100 være soundtracket til din dag!

Andre artikler