Radio ABC

På en bølgelængde af dynamisk lyd og lokal forbindelse er Radio ABC ikke bare en radiostation, det er en institution. Grundlagt tilbage i 1990 i hjertet af Randers, har denne danske kommercielle lokalradio gennem årene etableret sig som en af de betydelige spillere på radioscenen med en imponerende 3,1% share.

Hitlister og lokal tilknytning

Hvad er hemmeligheden bag deres succes? Det er en kombination af deres opdaterede spilleliste, der spænder fra de seneste top 40 hits til energifyldt dance-musik, og deres evne til at binde samfundet sammen. Med en række kanaler under Radio ABC-gruppen, inklusive Radio Alfa og Solo FM, dækker de ikke bare Kronjylland og Djursland, men også områder som Skive, Herning, Silkeborg, Sydfyn og Sønderjylland.

En del af samfundet

Men det stopper ikke der. Radio ABC er mere end bare en radiostation - de er en del af samfundets væv. Med ejerskab af andre radiostationer som Radio Skive og go!FM i Aarhus, er de en kilde til både underholdning og information for lokalsamfundene, alt sammen under ledelse af den erfarne administrerende direktør, Ole Søndergaard.

Slut dig til fællesskabet

For lyttere, der ønsker at blive opdateret med de seneste hits og samtidig føle sig tættere på deres lokalsamfund, er Radio ABC ikke bare en radiostation - det er en livsnerve. Så stem ind, oplev energien og vær en del af fællesskabet, som Radio ABC bringer til østjyderne og ud i verden.

Andre artikler