Radio Alfa

Dyk ned i lokalsamfundets puls og klassiske toner hos Radio Alfa - et stolt symbol på lokalt engagement og musikalsk mangfoldighed.

Historien bag Radio Alfa

Med rødder tilbage til 1994, er Radio Alfa en af de mest fremtrædende lokale radiostationer i Danmark. Fra Randers til Silkeborg, og fra Skive til Sønderjylland, bringer Radio Alfa en unik stemme til hver eneste by den kalder hjem.

En lydlig rejse gennem tid og toner

Fra de nostalgiske toner af ABBA til de danske evergreens fra Lars Lilholt, er musikken på Radio Alfa en tidsløs rejse gennem lyduniverset. Uanset om du er til dansktop eller pop, vil du finde dine favoritter blandt hitlisterne, der spænder fra 'Alletiders Juletop 100' til 'Retro top 40'.

En del af fællesskabet

Radio Alfa er mere end blot en radiostation - den er en del af fællesskabet. Med lokale nyheder, studieværter og reklamer, forbinder Radio Alfa lyttere på tværs af generationer og kvarterer.

Følg med og forbind

Bliv en del af Radio Alfas rejse og oplev lokalt engagement, tidløs musik og en stemning af fællesskab. Lyt med hver lørdag kl. 14.00 for en nostalgisk tur med "Retro top 40" - et vindue til fortiden, lige her og nu hos Radio Alfa.

Andre artikler