Radio Globus

I det smukke Syd- og Sønderjylland ligger Radio Globus, en perle af en radiostation med rødder dybt forankret i lokalsamfundet. Grundlagt tilbage i 1999, har denne middelstore kommercielle kanal formået at indfange lytternes hjerter og ører med sin unikke blanding af musik, nyheder og underholdning.

Det store gennembrud

Året var 2005, da Radio Globus virkelig trådte ind på scenen med deres nye morgenprogram "Vækkelsesprædikanterne", ledet af de charmerende værter Freddy Fey og Henrik Dinesen. Dette var ikke bare et program - det var en oplevelse, der blev indgraveret i lytternes sind, ledsaget af friske jingler og en stemning af fællesskab.

Udvikling og innovation

Gennem årene har Radio Globus fortsat med at imponere. Med hyppige nyhedsopdateringer hver time, leveret af et dygtigt hold bestående af Michael Ehrhorn, Mike Ford og Marianne Thorø, holder de lytterne opdaterede og engagerede. Deres programmer spænder fra det livlige "Morgenpatruljen" med Michael Ehrhorn til det eftertænksomme "Nadim og Det Flyvende Tæppe" med Nadim Adam.

Søsterkanalen Globus Guld

Radio Globus har også en søsterkanal ved navn Globus Guld, der bringer lytterne en skattekiste af musik fra 70'erne og frem til i dag. Med en imponerende lytterskare og en solid plads på Gallup's rangliste over Danmarks førende kommercielle lokalradioer, beviser Globus Guld, at musikken har magt til at forbinde og inspirere.

Et nyt kapitel

Selvom æraen med "Vækkelsesprædikanterne" sluttede i 2022 efter 16,5 mindeværdige år, fortsætter Radio Globus med at skrive historie. Med det nye program "Morgenpatruljen" i spidsen bevæger de sig mod en lys fremtid, hvor de stadig formår at fange lytternes opmærksomhed og hjerte.

Fremtiden ser lys ud for Radio Globus

Selvom de har haft deres del af forandringer, er Radio Globus fortsat en uundværlig del af Syd- og Sønderjyllands radiolandskab. Deres engagement i lokalsamfundet, deres kærlighed til musikken og deres evne til at følge med tiden lover godt for fremtiden. Så lad os stemme ind og lade os inspirere af den levende puls af Radio Globus!

Andre artikler