Radio Nordjyske

På jagt efter en radiostation, der forstår pulsen af moderne nordjyske liv? Velkommen til Radio Nordjyske – hvor musik møder kultur, og hvor hver tone rammer hjertet af vores travle hverdag.

En stemning skabt af lokale rødder

"Radio Nordjyske er en lige-ud-ad-landevej, uprætentiøs musikkanal for travle mennesker, hvis liv roterer om karriere, familie og fritidsinteresser." - Carsten Nymann, redaktionschef for radio og lyd.

Radio Nordjyske er mere end bare en radiostation; de er en følgesvend for moderne voksne nordjyder i alderen 30-60 år. De strækker sig fra nutidens hits til de ikoniske toner fra 00'erne, 90'erne og 80'erne. Hos Radio Nordjyske finder du ikke bare musik, men et vindue ind til landsdels pulserende musik- og kulturliv.

Radio Nordjyske’s Værter: Din guide til Nordjyllands hjerte

Vores værter er ikke bare stemmer; de er guider til inspiration og opdateringer, mens du er på farten. Vi forstår det nordjyske tempo, og vi er med dig på rejsen – fra morgenkaffen til arbejdsdagen, og helt ind i aftentimerne.

Så hvis du leder efter en radiostation, der giver dig "kun det jeg har brug for", så slå din radio til Radio Nordjyske. De er mere end bare lyd – de er dit soundtrack til Nordjylland.

Radio Nordjyske - En del af Det Nordjyske Mediehus.

Andre artikler