Radio SLR

Velkommen til en verden af lokal underholdning og dynamisk musik på Radio SLR! Grundlagt den 5. januar 1987 i hjertet af Slagelse, har denne privatejede radiostation udviklet sig til en vigtig stemme i Region Sjælland. Styret af Sjællandske Medier, er Radio SLR dedikeret til at bringe det bedste af pop/rock-musik og lokale nyheder direkte til dine ører.

Stationens historie

Historien bag Radio SLR er en rejse gennem engagement og ekspansion. Fra sine beskedne rødder som en lokalradio i Slagelse har stationen vokset sig større og stærkere. I 2002 blev den en del af Sjællandske Medier, og siden da har den udvidet sit rækkevidde gennem opkøb og fusioner. Med tilføjelsen af Radio Næstved, Ringsted Lokalradio og Radio Møn har Radio SLR udvidet sit fodaftryk betydeligt og dækker nu omkring halvdelen af Region Sjælland.

Udvidelse til nordvestsjælland

En af de seneste milepæle for Radio SLR var åbningen af en sender i Holbæk i august 2015, hvilket udvidede dens dækning yderligere til Nordvestsjælland. Dette har gjort det muligt for endnu flere lyttere at nyde den livlige blanding af musik og nyheder, som Radio SLR tilbyder.

Streaming på hjemmesiden

I tråd med tidens teknologiske fremskridt er Radio SLR også gået online. Fra 2011 begyndte de at streame deres udsendelser direkte på deres hjemmeside, hvilket giver lyttere over hele verden adgang til deres indhold.

Nyhedsleverandør

Nyhederne på Radio SLR leveres af Sjællandske Medier, et velrenommeret mediehus, der også producerer nyheder til flere lokale aviser og onlineplatforme. Dette sikrer, at lytterne altid holdes opdateret med de seneste begivenheder og historier fra Region Sjælland og ud over.

Så hvis du er på udkig efter den perfekte blanding af lokal musik, spændende underholdning og opdaterede nyheder, så tune ind på Radio SLR og vær en del af det pulserende lytterfællesskab!

Andre artikler