Radio Soft

Radio Soft har en unik historie, der startede tilbage i 2006 som Radio 100 Jul, en hyldest til julemusikken, der straks fangede lytternes hjerter. Efter julen blev kanalen omdøbt til Radio 100 Soft og senere til det ikoniske navn, vi kender i dag: Radio Soft.

En lyd fra fortiden

Med en blanding af tidløse klassikere og moderne hits bringer Radio Soft lytterne tilbage til en tid, hvor musikken var en soundtrack til livets øjeblikke. Fra smukke ballader til livlige melodier, giver Radio Soft en unik lydoplevelse, der appellerer til lyttere i alle aldre.

Udvidelse og vækst

Radio Soft har ikke bare været stærk i København; gennem årene har den udvidet sit sendenet og dækker nu en stor del af Sjælland. Denne udvikling har gjort det muligt for flere lyttere at nyde den bløde lyd af musik, uanset hvor de befinder sig.

En del af noget større

I 2012 blev Radio Soft en del af SBS Radio, som senere blev en del af Bauer Media Danmark. Denne overgang markerede en ny æra for stationen og cementerede dens plads som en af landets førende radiostationer inden for blød musik.

Fra julens charme til hverdagens behagelige lyd er Radio Soft mere end bare en radiostation - det er en stemning, en følelse og en evig kilde til musikalsk glæde.

Andre artikler