Skala FM

Skala FM er en station med en dyb historie og et repertoire, der taler til generationer. Fra de første akkorder til de seneste hits har Skala FM været en fast følgesvend for lyttere i Syd- og Sønderjylland såvel som på Fyn. Lad os dykke ned i hvad der gør denne station så speciel.

Historien bag Skala FM

Skala FM begyndte sin rejse som Radio Kolding i 1990, før den skiftede navn til Skala FM den 1. april 1996. Fra den spæde start fokuserede stationen på at være stemmen for de unge, og i årene der fulgte udviklede den sig til et centralt element i radiolandskabet.

Med et køb af flere andre stationer og en omfattende omstrukturering blev Skala FM den ledende radiokanal i Syddanske Medier. Den fortsatte sin ekspansion, der kulminerede med opkøbet af Radio Mojn i 2014 og sammenlægningen med Radio Klubben på Fyn i 2015.

Programmets bredde

Skala FM er ikke bare en radiostation; den er en følelse. Fra den ikoniske Morgenministeriet, der har været en fast del af morgenrutinen siden 2006, til de lytterbestemte hitlister som 'Alletiders Top 1000', er der noget for enhver smag.

Den daglige classic countdown giver lytterne et tilbageblik på musikken fra fortiden, mens de lokale programmer sikrer, at lytterne forbliver forbundet med deres samfund.

Fra lokalt til globalt

Selvom Skala FM har rødder i det lokale, strækker dens indflydelse sig langt ud over det. Med mere end 30 frekvenser, der dækker Syd- og Sønderjylland samt hele Fyn, har stationen formået at skabe et fællesskab, der strækker sig over regionale grænser.

Skala FM er mere end bare en radiostation; det er en livsstil, en måde at forbinde sig med musik og samfundet omkring os. Fra de tidlige morgentimer til de sene nattetimer er Skala FM altid der, klar til at levere den perfekte lydspor til enhver lejlighed.

Dyk ned i musikken. Find dit frekvens. Oplev Skala FM.

Andre artikler